Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd. Fick vännen min i graven.

Till ditt minne ska jag fortsätta kämpa..




Level lidande.

Likna livet vid ett tv spel,

level jorden- level lidande....?

 

Liksom om halsen var fångad av taggtråd,

stramar svider, stryyper.

Som om hela kroppen,

hela livet är insnärjt i taggtråd.

 

Allt blöder.

 

Viljan orken livet

insnärjt i 1000 kilo taggtråd

som skär hur man än rör sig.

 

Level lidande

låter dig andas genom hålen

från taggtråden..

 

Level lidande;

för dem som sparkar hårdast

och som inte märker taggarna.

 

Taggtråden växer rakt genom hjärtat-

som bränsle till robotens än mera kalla likgiltighet.

 

Men försök förbise 1000 kilo taggtråd genom hjärtat!

 

Som binder dig, stryper dig..

 

Döva den, söv den, domna, dö.

Tills robotens makt skjuter dig i huvudet

med ditt sista hopp.

 




Övriga genrer av harmoonia
Läst 314 gånger
Publicerad 2012-02-09 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

harmoonia
harmoonia