Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ber så mycket om ursäkt


Ber så mycket om ursäkt

att det jag inte förstod då
är det jag förstår nu

att det jag inte var då
är det jag är nu


Ber så mycket om ursäkt

att det du trodde jag förstod då
är det jag aldrig vill förstå

att det du trodde jag var då
är det jag aldrig vill bli


Ber så mycket om ursäkt

att det jag kommer att förstå i morgon
är det du aldrig kommer att förstå

att det jag trodde att du var
är vad du aldrig kommer att bli




Fri vers av lindhag
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-01-23 21:22



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
jösses...vilket missförstånd..


"ja så kan det bli av projektioner
tills man kommer förbi dem"

Väldigt intressant...bra beskrivet
något komplicerat som sker väldigt
snabbt och lätt ibland.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

lindhag