Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lär ta bort den här för att den är skitdålig, men


som om det handlade om mod

kanske är ljudet av
mina naglar som
bryts itu
det enda konkreta
när mina tankar är
en halv sekund
långsammare än
mina ögon

trevande frågor efter
droger värda att dö för
och trots att en insikt
om att ingenting förändras
insuper jag allt som
räddat andra förr, inbillar mig
att jag kan bli som dem

det som får mig att
svika gamla löften,
ord jag maniskt upprepat för
att hålla liv i något
som dog för många år sedan,
är ett nytt
som ändå inte påverkar
någonting alls

de säger att jag verkar äldre
men när jag håller döden mellan
läpparna är jag inte ens det
utan så mycket mer,
mindre,
höjd över husen med
ögongloberna vända inåt
och så fruktansvärt jävla ensam att jag gör vad som helst




Fri vers av traumatik
Läst 376 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-13 20:13



Bookmark and Share


  Engel
Mod.
Är just vad det är.
2012-11-18

  AnnaMy
Fan vad bra, känner igen mig så in i..
2012-03-25

    ej medlem längre
Ta inte bort den. jag vill spara den.
2012-02-17

    kivu
Du skriver så bra. Även om du bedömer det på annat sätt själv.
2012-02-14

    ej medlem längre
"droger värda att dö för
och trots att en insikt
om att ingenting förändras
insuper jag allt som
räddat andra förr, inbillar mig
att jag kan bli som dem"
Älskar det stycket, och dina ord berör.
2012-02-13

  kerstin skriver VIP
låt den ligga kvar, den ligger kvar i min tanke efter att jag läst. jag tycker du skriver intensivt och bra.
2012-02-13

    Decemberbarn
Hoppas att du lämnar den orörd. Den har någonting!!
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

traumatik