Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ens egen existens i livet återupptäcks varje gång man vaknar ur en sömn. Det är förstås ett under och någonting förunderligt bara det samt inträffar oftast om morgonen efter en natt som kan kännas mer elle'r mindre 'utsövd'.


En märklig upplevelse







När jag sitter och ser en film
så försvinner jag in i filmen
och den fyller mig fullständigt.

När filmen är slut återupptäcker jag mig själv
upptäcker till min förvåning
att jag existerar som en egen individ.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-19 12:51



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Fenomen kallas:
Införlivar/ transposing,
du är inte ensam om. hi hi hi
diana.
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP