Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tungt.. det är ibland.


Vad är liv?


Tiden som går,
sätter sina spår.
Djupt och hårt

Tiden som sår,
salta droppar av liv.
Frön av varje tår

Droppar ner på marken,
tas upp av moder jord.
Vårdas i minnet

Hjärtat som vill så väl,
ärrat och tärt.
Livet så kärt


Orka..


Jag måste




Orka.. Leva



Helena 2012-03-01




Fri vers av HelenaW
Läst 411 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-01 14:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din längtan är så innerlig, så jag vet att Du kommer att orka! Många gånger om.
2021-03-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
med hjärtat som bara fortsätter slå
vare sig du så vill eller ej

kommer energin dig snart, så bistå
2012-03-10

    ej medlem längre
En stark dikt som berör. Ja...det är MYCKET tungt ibland. Och vem kan tro att det kunde vara på annat sätt?
2012-03-04

  anits VIP
Dina ord berör
2012-03-02

    Birgersdotter VIP
Oj vännen..kram..berör
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW