Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv i skuggan av en regnbåge

Mitt liv i skuggan av en regnbåge

Jag är riktigt trött nu…
Trött, för jag har knappt sovit om dagarna/nätterna – mardrömmarna som håller mig vaken…
Uppjagad av mina tankar som aldrig tag slut…
Har gjort mitt bästa för att få tankarna i styr, att inte låta känslan av maktlösheten ta över…
Så att jag till slut hamnar i läget, där världens värsta panik attack är ända vägen ut…
Springa vilt, spritt naken runt grannskapet och bara skrika ut min ångest…
Tanken av den synen får mig att le, kan riktigt se mig själv med ”galenblick” och håret spretigt åt alla håll… slåendes i alla dörrar…
Kanske hade de varit något för mig faktiskt, bara släppa loss – helt totalt, vara riktigt sjuk för en gångs skull…
För… ingen har väl ensamrätt på galenskap?
Fast, de där med sprit naken skulle jag kunna hoppa över, är ju så jävla frusen av mig… trots att jag definitivt inte har något emot ”spritt naket”…
Det är ju så skönt, bland annat då när man är inbäddad i sängen under tjocka duntäcken med rena nya lakan, bredvid en annan underbar varelse… som doftar mysk och smakar mango…
Men visst är fantasin underbart, kan göra allt vad jag vill och lite till…
förutom att det förbli en upplevelse i hjärnan.
Det är så mycket jag vill uppleva här på jorden, på riktigt…
men tiden är inte inne än för att förverkliga alla mina visioner…
men någonstans bortom horisonten förväntar dessa godbitarna mig med..
Resan är lång men det är bara bra, för då kommer jag att hinna med, med flera fantasier…
Ska även ta tillvara alla upplevelser som jag varit med om, sluta dem in i ett snäckskal för att sedan göra dessa till mitt eget epos…” sagan om livet - mitt liv i skuggan av en regnbåge”.








Prosa (Novell) av BlåhäXa
Läst 487 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-25 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa