Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över nu

Det är över nu,
var det något alls

Minns när jag
vaknade leendes

Nu vaknar jag
utan att se eller le

Smärtan har tagit
över, blekt hela mig

Utan din kärlek är
jag ingen alls




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-05 17:18



Bookmark and Share


    Niklas H
Stark dikt, berörande o mörk. Bra skrivet!
2012-03-15

  M M Mannheim VIP
En kärlekssaga utan lyckligt slut. Men kämpa vidare, för en dag ska du kärlek finna, en kärlek utan en massa med krav. Du kommer ut starkare än när du gick in i en kärlek som du är bättre utan.
2012-03-10

  Nina Nightwish VIP
Svider..
2012-03-05

  Max Poisé VIP
Snäv dikt som kallar på svärta men längtan är något helt annat!
2012-03-05

  mickech
vacker och smärtsam...
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP