Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt yngsta barnbarn Ethan och katten Mysan efter Melodifestivalen igår. Jag avundas denna avslappnande ställning och hållning. Bild av pappa Daniel Forslund.


Samma position.


Nog har vi en massa

att lära av både

barn och djur?!




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-11 15:05



Bookmark and Share


  helenita VIP
Jaa, härlig text och bild!!
2012-03-22

  Eaglemountains VIP
Grattis även till en plats bland de fem uppmärksammade!!
2012-03-19

  Eaglemountains VIP
Så sant - och barnen lär av oss - och djuren. Cirkeln är sluten.
Jättefin bild!
2012-03-19

  mare VIP
Sant ! Vuxenvärlden är tyvärr ofta rutten..
2012-03-17

  Vici
Ja, vi har att lära av dem
sannerligen, slappna av
t ex

Myysigt det ser ut!:-)
2012-03-12

    ej medlem längre
Ljuvlig bild som förmedlar frid och trygghet.
2012-03-12

  Maria T
Grattis
Så ljuvligt
Så skönt
2012-03-12

    lory
ohohoh så himlavackert...fosterställning nästan..ohohohj så söta,ahhaahha

kramar
2012-03-12

    ej medlem längre
Va fint!
2012-03-12

  Alva Johnsson VIP
Ögonblicksbild!
Underbar!
2012-03-12

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så kloka ord, så sanna..:) Mycket vacker bild. Tack!
2012-03-12

  anits VIP
Visst gör det, vilken underbar bild
2012-03-12

  walborg
Absolut!
2012-03-12

    ej medlem längre
Det vill jag lova att vi har! Vilken mysig bild!
2012-03-11

  Eva Helene VIP
Så sant och vilken ljuvlig bild!
2012-03-11

    ej medlem längre
härlig harmoni!
2012-03-11

  Annie b'larsson VIP
hallenadå - vilken gosig bild...
2012-03-11

    ej medlem längre
Instämmer.. Vilken skön bild!
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP