Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusioner


Du trodde jag skulle

krossas under orden

du aldrig uttalade


I stället kvävdes jag

av vakumet

tystnaden gav


Du vände mig ryggen och gick

stolt över din egen storhet

fylld av styrka av din

inbillade medmänsklighet


Jag ser din sköra

illusions bubbla

likt en aura

runt din kropp


Illusioner varar ej för evigt




Fri vers av lindhag
Läst 565 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-26 15:54



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Den var inte nådig ... Dikt-duet måtte ha gjort dikt-jaget minst sagt besviken ...
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

lindhag