Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför syns allt så klart

Fångas upp av en virvelvind,
snurrar runt men blir inte yr

Utanför syns allt så klart, livet
som om allt vore lyckligt

Eller är det bara en önskan, en
illussion om det som inte finns

Blundar och drömmarna rusar
förbi innanför ögonlocken

Vet inte längre om jag verkligen
upplevt det jag drömt om

Vet bara att jag vill stanna kvar
här och snurra runt runt

Här gör det inte lika ont som
det gör i det verkliga livet

Utan dig






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-13 09:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tråkigt...men vackert beskrivet !
2012-03-14

  mickech
kärlekens kraft är stor
men obesvarad kärlek
kan göra fruktansvärt ont!
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP