Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från elände till lyckotårar

Förhoppningar och chanser
blir till mutter och elände

Förändras till ilska, tårar
inombords och uppgivenhet

Ett glädjevrål kommer från
halsen, hoppet tänds åter

Lycka, mer glädjevrål, nu
finns ingen återvändo

Glädjefnatt, dans och allt
annat är nu bortglömt

Svordomarna skriks högt,
något åker nästan i väggen

Chanserna avlöper varandra,
nervositeten har inga gränser

Ett avgörande, äntligen och
lycktårarna rinner

Tack för en otrolig match
älskade HV 71 :-)




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-16 08:51



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Tänk att få ha det som du
få ha det skönt med ditt lag
jag får sitta och längta efter SSK
och minnas tiden med deras storhet.
2012-03-17

    ej medlem längre
Blää för Hv !!! Men en applåd för din
hängivenhet :) !!!
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP