Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krafter


Ur idet har jag stilla vaknat


känner hur krafterna återkommit


möter nu en ny vår med tacksamhet





Fri vers av Tosca
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-21 13:52



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Bravo till denna text applåd
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca