Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Herren din Gud virvlar runt dig i en sprudlande jubeldans. Sefanja 3:17 enligt grundtexten.


Sprudlande jubeldans i natten


Jag blev uppbjuden

till dans i natten




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-23 00:38



Bookmark and Share


  helenita VIP
Underbart!!
2012-03-24

  rebecca d VIP
:-))
2012-03-23

  Eva Helene VIP
Så vackert och inspirerande!
2012-03-23

  anits VIP
Underbara rader
säger mycket
2012-03-23

    ej medlem längre
Underbart och vackert virvlande.
2012-03-23

    lory
vackra steg,fina Bibbi.....
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP