Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Gustave Dore' Inspiration Psaltaren


Satan


Lögnen fader

har försökt lura i mig


i allt för många år att

han skulle ha makt


trodde han


att slå i mig

lättlurade

människa


att människors

onda tankar

skulle kunna

ge mig ångest


tills i kväll

min Frälsare

läste bibeln för mig:


"Vad kan det

som är kött göra mig?"



Det här är säkert

gåtor för de flesta

men för mig en

gudsuppenbarele

till personlig

förlossning


Var mig nådig Gud

när människor

vilja uppsluka mig!


Ja, de äro många

som i högmod

strida mot mig


Men när fruktan

kommer över mig

förtröstar jag på Gud


"Med Guds makt

skall jag få prisa hans ord,

på Gud förtröstar jag

och skall icke frukta;

vad kan det

som är kött

göra mig?"


"...Ingen skall stå med skuld

som tar sin tillflykt till honom"


"...de som hata den rättfärdige

skola stå med skuld"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-28 22:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tröstande rader
2012-03-29

  Vici
Underbara sanning och uppmuntrande
ord!
2012-03-29

  walborg
Trösterikt och fint att läsa kära Bibbi. Glad över texten.
2012-03-28

  aol
verkligen vilken trosviss fin skrift
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP