Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Mitt hjärta förehåller dig ditt ord: »Söken mitt ansikte.» Ja, ditt ansikte, HERRE, söker jag" Bild:"David writes Psalm"


Sök mitt ansikte!


Om än min

far och mor

överger mig

skall Herren

uppta mig


Förbida Herren

var frimodig

och oförfärad

i ditt hjärta

ja

förbida Herren!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-31 12:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Han är sann en verklig vän
som aldrig överger
2012-04-02

  helenita VIP
Förtröstansfullt Bibbi!!
2012-03-31

    ej medlem längre
Han är trofast och skall aldrig låta oss vänta förgäves.
2012-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP