Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fira från jobbet, sin älskade eller bara gå ner till skåpet på arbetsplatsen och friska upp sig lagom efter lunch, det gör man ju för att kunna vara som mera social. Det vet man ju att efter lunch, det är då det stora allvaret bryter fram.


Dagens förklarade ord 2012 04 02 - Finitum








Fin i tum, är man i England och uesa för där ses metersystem som en sådan där nymodighet som skulle kunna störa dem i deras utveckling till anpassning för att passa in riktigt globalt. Vilket de gör alldeles rätt i. Vi har ju vårt Luciafirande, midsommarfirande och en del annat fint. Det vi har gemensamt med en del andra länder i Norden åtminstone är att vi hittar på något nytt att fira jämt och ständigt. Är det inte någons födelsedag eller bröllop så finns ju helgerna att ta till som skäl.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-02 08:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hurra för det, säger jag.
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP