Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Natt. Tävlings Haiku

vårtöad lera

fullmåne kastar ljus över



älglika smygspår.




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-05 22:14



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja men den var ju helt mitt i prick!
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP