Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leka med elden


Jag vill vara elden
Inte glöden
Inte gnistan
Inte askan efter att det brunnit slut
Jag vill kännas där
Brinnande
Så kom nära mig
Rör vid mig
Låt mig få dig
Att brinna
Så vi kan
Leka
Med
Elden
Tillsammans




Fri vers av C"
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-06 11:16



Bookmark and Share


  helenita VIP
Bra!
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

C
C"