Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gränsen

När jag ser på mina händer
Ser jag mer att de skakar, än fårorna däri

När jag känner efter i mitt hjärta
Känner jag bättre slaget det missar, än slaget det slår

När jag ser min spegelbild
Ser jag mer att jag är naken, än att jag alls är där

Och när jag ser mina kinders rosor
Känner jag dem icke alls
Om inte tårar dem pryder uppepå




Fri vers av Aron O
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-10 00:07



Bookmark and Share


  Christian Eriksson
hoppas denna blir utvald med en stjärna i kanten...
2012-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Aron O