Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välvd.



Jag tog afton
lade den i min
bägare och
drack.

Det var länge sedan jag kunnat höja
ett sådant hjärtinnerligt tack.

Sitta med kropp
därsom vindar fört
allt det vackra jag någonsin hört

Böja på nacken och blunda mot
jorden, detta vackra klot

Le en smula och kisa längst
det som var mycket vackrare än jag
någonsin tänkt!




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-13 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en gång i poeter.se´s barndom fick jag spunken av ordet "välvd" så självklart var jag tvungen att läsa denna. och du tog bort spunkkänslan. såklart. här passar ordet som en handsydd handske och jag njuter av glädejn i dina ord. Tack!
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP