Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kring här

Jo men det är större
ditt leende och hur du talar
hur
du för dig genom och högburet bär
din kropp genom mina salar

jag har höjd spira, omgärdad av guld
när jag pekar på dig bestämt

för du är den sagan jag lever med
det vackraste som hänt

jag är ingen drottning och du är ingen kung
men vi är älskade och det är bra
guld och vackra dyrbara diamanter är inget
som vi måste ha

vi har hem och ungar och lite mark därtill
vi är fattiga men vad gör väl det
när du och jag kläder i oss vår frihet
så är det vackrast av allt jag vet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-14 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP