Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR INGET KÄNNS SOM DET BORDE

borttappade bitar
i mitt känslopussel

Det brister
tråd för tråd...
helheten blir halv
halvan förblir trasor

springer
utan rimligt mål
...springer
med fötterna fast i marken...

...icke-rinnande tårar...
...icke-ljudligt skrik...


psykisk papercut
överallt, samtidigt
på armen, magen, halsen

Kom närmre...

Rör om i mig, snälla
Men rör mig inte

Granska mig
Se in i mig...
Men snälla sluta stirra


Borttappade bitar
I mitt känslopussel

Trasor blir trådar
...Trådar förblir stumpar...




Fri vers av T.R.
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-30 10:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kan man bli omrörd utan att bli berörd?
Ja, kanske...
Om det bara blir krusningar på ytan, vispande i känslorna.
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

T.R.