Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I och med denna lösning kommer den som inte följer skrivreglerna när de väl börjar gälla, att straffas med att sitta på fästning tills personen ifråga lärt sig att skriva sin nådeansökan på just detta vis. Felstavning bestraffas med glass.


Den perfekta lösningen...







...på särskrivningens problematik.

Omj agf årb est ämm aså ska llv arj eor dbe stå av tre bok stä ver dåd est årn eds kri vna påe ttp app ere lle riv ivi lke tfal lnå gon tin glä sba rts ome xem pel vis ett pap per.
Pås åsä ttb ehö vsi nge ngr amm ati kat tbr ysi nhj ärn ame doc hre dan eft erb ara någ rav eck ors övn ing går det rik tig tbr aat tlä sas åda nte xto cks åfö rde nso mbl ott öva rfl iti gto chl läg ger man ken til lom man säg ers åoc ver kli gen men ard eto cks åfö rst ård ufa std det kan för stå sva ras vår tat tav slu tae nme nin gso mde nhä rmen ing enf örs tås.


Ettalternativtalternativsomärunderbearbetningärattintelämnamellanrumallsitextenvilketskullekunnaseutpådethärviset. Endagångenmandåtillåtsgörauppehållmellanbokstävernaärnärmeningentarslut. Dåärdettillåtetattsättapunktochanvändamellanrum.
Fastbaraommansamtidigtbyterradförattdetsersåfultutmedmellanrummittitexten.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-22 13:33



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bra idé och det kan nog bli lag uti ett huj det här!
2012-04-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
No Men, Mr. or Miss, or Madam:
- För varje fel stavning en Glass champagne.
Happy weekend /Diana
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP