Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från den dagen då Blomman fyllde år.


Vilda cupcakes

Nya vindar blåser in i mitt liv,
en frisk fläkt av blonda hår
och glittrande skimmer.

Nattliga fjärilar
som dansar bort
livets bekymmer.

Ögonen gnistrar,
en doft av blommor.

Champagne,
från Montmartre
och vilda cupcakes.




Fri vers av Anna Isabella Sandberg
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-22 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Isabella Sandberg
Anna Isabella Sandberg