Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räkning

 

jag ser (bara) det i kanten, perifera

utflytande kletanstrukna

bara det

eller om inte bara det så i alla fall

huvudsakligen just det

det är som om gula fläcken var urklippt

 

visst är det så att det stora går igen i det lilla

ändå, det är ett helvetes jobb att sluta sig

till det centrala med data från gränstrakterna

jag har börjat skarva, hitta på alltså

det gäller att titta stint i ögonen

då kommer man undan

le vänt, förbindligt

jag har lärt mig

 

någon, nånstans, håller nog räkning

jag känner det i nacken

 

 




Prosa av cilax VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-04-30 21:42



Bookmark and Share


  Small Birds
"Kletanstrukna" är ett ypperligt ord. Det ska jag minnas!
2012-06-19

  TrollTörnTrappan VIP
Över 1000?

Ja, det kreativa sinnet håller sig ibland helst till marginalerna,

söker återskapa en annorlunda uppfattning om centrala fakta

men som du skriver, med data från gränstrakterna blir det lätt ett helvetes jobb...
2012-05-16

  Tomas Söderlund
Som en obändig ström av kokande klister. (In a good way.)
Brabra skrivet.
2012-05-02

  Marta
Sånt här skulle jag vilja skriva ihop med dig nån gång. En rytm och ett flyt som jag har övat på. Det rinnande, direkta. Du har vissa bitar av mitt pussel tror jag. I can dig it.
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt