Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krrras

Spegelbilden

Ligger utsträckt som

En ledtråd vid dina fötter

3 millimeter från bristningsgränsen

(Det finns ingen bristningsgräns)




Ljuset från era kinder

En ny dimension ur golvet

Ett tak

Jag mitt i mattan

Ansar mina rötter




Likt träden som spruckit längs vägen

(Vem var det som slog)




Fri vers av Soluno
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 12:56



Bookmark and Share


    L e e
Härligt text!
2012-05-07

  träsnidaren
Gillar rytmen och dina ord val. Gripande fin dikt!
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Soluno