Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om friktion.

Svarta klänningar mot smutsvita väggar
sammet, och jag MINNS badrumsmattan under kinden

Vem torkar bort blodet från asfalten?


Det är mulet igen
(I böcker regnar liken fram
I verkligheten faller vi
från balkonger)

En hemlig lättnad i ett bröst


där lycka ännu
SLÅR tillbaka.




Fri vers av Soluno
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-03 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soluno