Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bådad.


Flätar fjolårsgräset som det tinar

tinandet är en saga i sig
smulor i taget baras,
brödtexter skymtar och så med ens

explosioner av vilda oförnuftiga avtäckningar

man vill vara naken så.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-02 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP