Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Inga krokodiler idag' av AgnesP, inspirerade till kommentaren. Lade till litet text i slutet. För att passa formatet. Från 2012.


Kritik på en text (1633) bara ord





Precis så, arbete
borde vara till
för de rika

som annars mest
går och drar
benen efter sig

mellan olika cocktailpartyn
sittningar till häst
framför konstnären på

modet. De vilka
har detta som
sitt högsta nöje.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-04 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP