Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empati till någon utom sig själv

Flytthjälp, packa, packa flickas kappsäck
flickan minns sin mammas minne
efter filmen Svinalängorna:
två flickor till stranden,
den ena med vaniljbullar
den andre gjorde saft
av vad som i skafferiet fanns
det blev av rödbetor
vacker röd färg
obehaglig smak
Vooosh! Odrickbart
Kunde inte berätta
Låtsades gilla
Drack och svalde,
svalde och svalde
Skammen gjorde
i flickans mage
sig ett bo.




Fri vers av Liviluckan
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liviluckan
Liviluckan