Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade ingen annan bild tillgänglig så jag valde den här istället. Emedan den på ett föredomligt enkelt sätt förefaller att såväl bekräfta som illustrera de fördomar om mäns sätt att behärska tillvaron, som är så rikt florerande ute i mera verkligheten.


Matrutan micron





Om du har för vana att värma
upp maten i micron, sade Tina
till Jörgen. Så skall du för bästa
fräschör och behållande av fukten

i maten... Här blev hon avbruten
av Jörgen som med höjda ögonbryn
såg till den milda skeptisk ut. Varpå
Tina tog upp tråden igen

...sätta reglaget på tining och välja
tre till fyra minuter. Exakt vilken tid
det tar kan ju också hänga på vad
du väljer att tina.

Det här handlar då om fast föda, som
kött, fisk och grönsaker. Med soppa
gör du förstås som vanligt. Jörgen såg
visserligen glad ut

över att få höra att flytande föda som
soppa eller en kopp hett skulle kunna
behandlas som vanligt. Han var sådan
till sin natur nämligen

att skulle det till en eller annan förändring
i livet, sådant gärna kunde få inträda i
andras liv, bara inte i hans eget.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-08 17:45



Bookmark and Share


  Nanna X
jag tycker bilden var väl vald!
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP