Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Cykel


Åt Nord
och livet lägger sin dvala till
under brännande snö
och gnistrande slår tö


Så sol tina mig, vät mig fram
jag vill vindpina nacken min, räta mig
Mot Söder ta blicken min
fukten som kryper ur dig

knäböjandet och Moder
Låt andetag växa sig stort i oss
Öster kugga mig fall min frukt sensommar varm
skönj det trötta resandet, lossa min tross

Ett svalkande vatten

så, på strand rätar jag mig håller handen Västerut
vila tills nästa resa.


se det ljuva livfödandets slut





Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, på min ära!Fyndigt!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP