Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korkat korkad!

En ledsen skotte från Jakut
stoppas på flygplatsen, för sitt tjut
han saknar sitt bagage!
Ja sa folk vilken blamage
korken var av, allt har runnit ut...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-07 21:19



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Inte kul upplevelse men kul dikt, tack
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt