Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I marmor och i verkligheten ...


Afrodite



Två kupoler
som en kyrka,
vackert välvda,
hennes styrka -
har Afrodite

Där hon står,
se hur vackert gjutna
ett tvillingpar
höfter och lår,
nästan slutna
rundade kuddar

Och därnedan
när hon går
runda knän
som nuddar
då och då

Sån hon stiger,
min älskade,
till nymfernas sång
för mitt öga
som i myten
född ur havet
gång på gång.








Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-09 11:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vara mottagaren..av denna text..
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP