Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett slut



Jag sitter och tittar på dig
du ser så vacker ut


Du sover och det ser rofyllt ut
undrar om du drömmer


Hoppas du ej känner smärta
du har lidit nog nu


Känns som jag skulle vilja stoppa tiden
stanna klockorna


Jag smeker din hand
säger att jag älskar dig


Släpp taget min vän
och gå vidare














Övriga genrer av Tosca
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-10 16:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker, berörande text.
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca