Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösning finns på all undran...

En drömmande kvinna från Västra Krok
sa till mannen jag drömt att jag fick av dig ett helt guldsjok
vad betyder då detta?
-Det får du veta ikväll käraste Netta!
Då fick hon ett paket, i det låg en: Drömtydarbok!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-13 14:21



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra med en drömtydarbok, ha ha.
Det skulle jag nog behöva som drömmer så ofta.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt