Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min papppa

 

du står här vid min hand

 

känner och smeker

sakta med pekfingret

mot min handflata

 

jag svarar

trycker lätt dina fingrar

låter min hand vila i din

en kort minut




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 16:10



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Fastnar vid din text. Du skriver talangfullt och jag ger dig mitt Bravo här!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP