Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synförvillelse i augustinatt

 

Det hänger eldar i mullbärsträdet

som glödande bärnsten

där utdragna droppar

lindats till stjälkar

runt ambereldens låga.

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-09 22:05



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Glödande eldfängt
Med få ord, hettande
Skriftat!
:)

2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP