Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå..

Tårar som bränner
men jag tänker inte visa mig svag.
Ingen ska få veta hur jag känner,
inte ens då det blir d-dag.

Samvetet som väller i mitt sinne,
allting bara skriks,bränner och tär.
Men jag kan inte förändra mitt minne,
eller bestämma över någon som är kär.

Jag vill kunna prata om det,
men utan och öppna mig.
Jag vill göra så att hon vet.
Så att hon får det med sig.

Åttio mil, får inte paja vår relation,
men det svider.
Åttio mil, för hennes relation.
Utan att hon vet att jag kvider.

Jag kvider där i bakgrunden,
bakom det där leendet.
Jag lider i skuggorna,
men det märks inte i mitt beteende.

Skuggorna begraver mina tankar.
Och mina nu fallande tårar.
Svackan står på min axel och bankar.
Det vill göra sitt jobb som innebär, sårar.

Hejdå alla timmar.
Hejdå allt medsamma.
Hejdå alla leenden som i vardagen simmar.
Hejdå mamma.




Bunden vers (Rim) av Della
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-16 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hej Du; här
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della