Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrtidslagt.




ett barfota trägolv

där sprang livet genom springorna
knakade litet ibland

lade sig till vila med solkatten och dammdansen

även drömmar behöver andetag och
nakenyta.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-17 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läsaren sinnesser
och säger tack för
god näring
som efter en god
livrätt
2012-05-19

  Christine Sabel
fin dikt och fin bild på dig du vackra poet!
2012-05-17

  Aftonvännen
Det känns barfota mot trädgolv. Och det känns skönt.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP