Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en gång en ganska obegagnad cykel vilken jag dock tröttnade på efter hand eftersom det blev så många fel på den. Jag var dock tvungen att vänta in trafikolyckan som förstörde cykeln totalt innan jag kom mig för att köpa en ny.


Så fungerar det, ofta, i verkligheten.







Frustrerad och upprörd förälder till makthavare.
- Om ni inte ser till att göra något åt saken kommer det en vacker dag att hända en olycka här.
- Nu är det så att före olyckan har jag inte tillräckligt med mandat för att verkligen få något gjort. Det är först då olyckan bevisligen kommit för att hälsa på som det i olika läger kommer att finnas en opinion. Dessutom kommer denna opinion att ifrågasätta varför man inte handlade redan förut, trots ivriga påpekanden om farorna för människor och speciellt då barn. Det ifrågasättandet är dessvärre ofta nog en efterkonstruktion. För som jag nyss sade. I dagsläget är det alldeles otillräckligt många som vill värna om den lilla människan på just det här området. Men om ni bara har en smula tålamod och väntar in det tillfälle då olyckan kommer och till vilket pris sedan. Då kommer vinden genast att vända till er fördel.




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-18 13:27



Bookmark and Share


  Nanna X
en mycket tänkvärd text. om man drabbas av många små olyckor får man ingen hjälp alls förrän man blir så pass olycklig att man drar till sig Den Riktigt Stora Olyckan.
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP