Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågad


ett leende
som solig dag
hur ett leende
som vidsträckt hav

ingen vet hur djup en sjö är och hur
vågorna höjer sig mot det mörka och
ingen har mätt sekunderna det tar att
hitta sig själv

däri

ut mot


leende.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-18 23:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läsgott
gladgott
yrriskt glädjeporl
från norrländsk
vårbäck
som viskar
vårlycka
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP