Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa ordvrängare!

Politik: En konst
att hindra människor
att få veta och lägga
sig i vad, som angår dem!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 15:56



Bookmark and Share


  limerick
Så sant och det finns mycket att säga om politiker som t.ex. i min gamla limerick nedan

Antidemokratisk smörja

En uppfinnare ifrån Limerick,
fann upp en smet som var sinnrik,
ty den snabbt sammanhäftar,
valfria politikerkäftar,
så säkert blev han snart på sitt lim rik!
2012-05-22

  lodjuret/seglare VIP
Jag tror du har fångat här
en sådan syssla kär
vilken passar var spelevink
som med spade, hink
aldrig tagit sig ur lådan där
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt