Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


På min egna lilla Cirkus

På min egna lilla cirkus
ränner dårar runt i ring
artisterna består av människoöden,
tokar man hittat runtomkring

På min egna lilla cirkus äter man piller istället för snask
där finns galningar, vilsna själar, pundare och all möjlig patrask

Tjocka Greta har hakat upp sig,
han i hörnet stirrat fast.
Torgny-träfot matar sina demoner igen
och personalen har tatt rast.

På min egna lilla cirkus är inget som det ska.
den ena vill inget äta, den andra vill ha mer
en del är apatiska, en del vej ej vad som sker.

Människor är trötta och deras himmel är grå.
Men på min egna lilla cirkus ekar galningarnas skratt ändå.




Bunden vers (Rim) av MemoryLane VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP