Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga skidor bär i gräs.











retsamt om tiden

sa skidåkaren lagomt till sommarn

ha inte all hast till sista minuten
man kan behöva hasta
innan sista timman är slagen och det är synd att

bara därför minutrarna tatt slut


vara försen.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-21 23:07



Bookmark and Share


  aol
tänkvrt, bra skriftat vännen,
2012-05-21

    Max Poisé
Likt en rundgång i paradox! Bra skrivet!
2012-05-21

  ULJO
Tänkvärda ord
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP