Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Turist

 

32 våningar upp från Alexanderplatz

sträcker sig Karl Marx Allé

som en turistattraktion

är andra världskriget närvarande

av människors lidande

något som kan betittas

av generationer

tillverkande förintelsevapen

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-25 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP