Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2012-05-29 - Min själ har en tendens att älska själar som är inkapabla till att älska

Han har alltid hållit ett stryptag om mitt hjärta, precis som ångesten så sitter han kvar inuti och sprutar sina gifter i mina vener.
Jag utforskar verklighetsbefriande medel och jag låtsas att känna lycka, men allting som gör mig glad numera är kemiska material.
Jag sätter mina naglar i livet och försöker få mina tankar att funktionera, men tillbakablickar får mig långsamt att tappa min balans.
Hans gift i mina vener slutar aldrig att pulsera runt i min trasiga kropp, jag får svårt att andas och alla tårar är frätande.
Jag överlever sakta men osäkert, men vad det är som håller mig kvar på jordens melankoliska yta är fortfarande ovisst.
Min själ har en tendens att älska själar som är inkapabla till att älska och min själ är inkapabel till att älska de som är kapabla till att älska.
Ett ständigt sökande efter någonting behövande, någonting som får mig känna mer än apati på kärleksfronterna.
Och jag saknar när kärlek fortfarande var beroendeframkallande, för nu är kärlek endast en förolämpning.




Fri vers (Fri form) av Nattramn
Läst 474 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-29 19:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
äkta kärlek, är vad du är värd
2012-06-27

  Elliinor
Wow.... Du skriver så målande, så gripande!
2012-06-11

  soligajag_1 VIP
Vilka djupa ord och även insiktsfulla!!!
Jag levde mig in i detta liv.

Härligt !!! för stunden...
2012-05-31

  Nackskott
"Och jag saknar när kärlek fortfarande var beroendeframkallande, för nu är kärlek endast en förolämpning."

Rös när jag läste detta.
2012-05-29

  Fru Intighet
Du är helt fantastisk,
du sätter ord på känslor och sånt som är sant på ett så otroligt sätt.
Du skrev/talade för mig också.
Sluta aldrig skriva.

"Min själ har en tendens att älska själar som är inkapabla till att älska och min själ är inkapabel till att älska de som är kapabla till att älska.
Ett ständigt sökande efter någonting behövande, någonting som får mig känna mer än apati på kärleksfronterna.
Och jag saknar när kärlek fortfarande var beroendeframkallande, för nu är kärlek endast en förolämpning."
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattramn
Nattramn