Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20130307 - Pillersubstitut & kemiska reflektioner

Substitut i pillerform
Melankoli vs. kemisk glädje
Ett svagare fäste om verkligheten
och ett piller varsamt placerat på tungspetsen
En prolog av att bota insomnian
expanderade till en nedbruten pillerjakt
Att efter år se en blindhet inför vad som är
genuina känslor och vad som är kemiskt producerat
300 mg seroquel för att få mig levande
Och alkohol vs. substitut för att få må bra

När tappade jag greppet om vad som är äkta och vad som är kemiskt?
Frågan som cirkulerat där sedan det första utskrivna pillret, kommer jag någonsin vara lycklig utan substitut?




Fri vers (Prosapoesi) av Nattramn
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-07 20:03



Bookmark and Share


  Hazar Sultan
Älskar raden "En prolog av att bota insomnian"!
2013-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattramn
Nattramn