Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den enda lösningen är ofta den bästa.


Natural born illers (Obildad text)







Om man vill resa med livets tåg
måste man lösa biljett själv då?

Kan man hitta den på egen hand
eller finns det en konduktör att fråga?

***

Att försöka klassificera folk som att följa normer eller inte och att vara störda eller normalstörda är knepigt.

Om en störning är så vanlig att den kallas för norm, är det då någon mening med att alls klassifiera den?

En avvikelse från vad då?

Inte ifrån normen i vilket fall.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-31 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP