Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graven



Det känns som himlen öppnat sig
regnt öser ner


jag känner det knappt
är tagen av stunden


jag står vid din grav
talar till dig min älskade


mina ord försvinner ut i intet
undrar om du kan fånga upp dem


för mig är denna stund viktig
vill stanna tiden och bara finnas här.




Övriga genrer av Tosca
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-23 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca